Programma Rijden voor Geluk pinksterweekend 2025

Zaterdag 7 juni  organiseert Stichting Rijden voor Geluk Wens Ambulance Oost-Nederland  wederom haar jaarlijkse Pinkster Braderie met maar liefs meer dan 70 marktkramen en verschillende eet en drankkraampjes.

Voor de kinderen hebben wij een GRATIS Kermis, IJs, Ballonclowns, Schminken, Mega grote springkussens.

live optredens van bekende artiesten uit de regio.

Optredens van kinderdans ,muziekscholen en een demo country Line Dance.

Klapper op de vuurpijl deze middag is de inmiddels bekende, zeer geliefde TRIKE-ZIJSPAN-RUN mensen kunnen gratis een rondje achterop een super stoere Trike of in een Zijspan Motor meerijden een rondje dwars door het centrum van Haaksbergen er worden deze middag van 12.00 uur t/m 16.00 uur meerdere rondes gereden.

Tevens zal er vanaf 10.00 uur t/m 16.30 uur  de Oriënt Express Train gratis vanaf onze locatie de Braderie bij de Haaksbergsche Schutterij heen en weer rijden naar het centrum van Haaksbergen alwaar er bij de Albert Heijn aan de Spoorstraat en bij Kuierplaanke aan de Hibbertsstraat 17, 7481 JC Haaksbergen  een Oriënt Express Train opstappunten  komen te staan.

Op zondag 8 juni staat onze toertocht “Rijden voor Geluk” weer op het programma.

Rijden voor Geluk is een GRATIS toertocht voor alle types motoren met of zonder zijspan, trikes en Can-Am motoren.

Tijdens deze toertocht van ongeveer 65 km rijden dit jaar maar liefs 10 Wens Ambulances met daarin patiënten die zelf helemaal gek zijn van motoren of trikes maar vanwege hun ziekte dit zelf niet meer kunnen.

Dit is toch echt van wens naar werkelijkheid.

Ook zullen er weer mensen met een beperking of ouders met kinderen me rijden.

Wilt u ook meerijden of dit spektakel met eigen ogen zien kom dan zondag 8 juni om 11.00 uur naar de Haaksbergsche Schutterij

Officiële opening 11.15 uur

Opstellen voertuigen 11.30 uur  

Start toertocht 12.00 uur

Onze Locatie Scholtenhagenweg 40 b ,7481 VP Haaksbergen

van wens naar werkelijkheid

Dat de leuke dingen in het leven uitstekend samen gaan met de inzet voor een goed doel, dat is inmiddels een mooi feit!

Vaak zijn het grote doelen zoals de Hartstichting , KWF, en zo nog veel meer, maar een doel voor een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven, is dit niet geweldig mooi?

Een gezond mens heeft 1000 wensen, een ziek mens maar 1 en dat is waarom de wensambulance zo belangrijk is.

Non-profit

De WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI – erkend is, en op jaarbasis veel laatste wensen van langdurig zieken en (pre)terminale patiëntenmogelijk maakt door passend vervoer te bieden.

Echter zijn de kosten hiervan torent hoog en is de Stichting afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Onder begeleiding van deze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en hun ziekte even vergeten. Op dit moment telt de stichting zo’n 100 vrijwilligers met het hart op de juiste plek.

Van artsen en verpleegkundigen tot ambulancechauffeurs allemaal afkomstig uit de medische wereld en hebben daardoor de nodige ervaring.

Mede hierdoor zijn wij als organisatie van “Rijden voor Geluk” super trots dat wij dit samen met de Wens Ambulance Oost-Nederland kunnen en mogen doen.

Rijd gratis mee met de toertocht

Kent u een chronisch- of (pre)terminaal zieke vriend/vriendin of familie wie u een onvergetelijke tijd wil bezorgen?

Zend uw wens in op www.wensambulance-oost-nederland.nl

De Stichting WensAmbulance Oost-Nederland gaat dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk iemand met een beperking op te geven om in een trike of zijspanmotor de toertocht mee te laten rijden. voor alle vragen kunt u contact opnemen

Onze evenementen organiseren we jaarlijks in het Pinksterweekend, samen met stichting Wensambulance Oost-Nederland! Lees alles over het Pinksterweekend op deze pagina of gebruik onderstaande button.

Klik op onderstaande Facebook button om dagelijks op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, en sluit je ook aan bij onze Facebook group!
Translate - Vertalen »