Programma Pinksteren
2023

Maak van “Rijden voor Geluk” een gezellig weekend van 26 t/m 29 mei 2023

Trikers, Bikers opgelet speciaal voor de mensen die van “Rijden voor Geluk” een gezellig weekendje weg willen maken, het is wederom mogelijk om geheel gratis op ons mooie complex te overnachten, uiteraard wel in jou eigen tent, caravan of camper.

Vrijdag 26 mei

vanaf 12:00u is het terrein geopend Vanaf 18:00u eten in de kantine Afsluitend met een muziekavondje

Zaterdag 27 mei

vanaf 09:00u, Grote Braderie, Springkussens, Kinderkermis draaimolens, Live optredens van bekende artiesten TRIKE-ZIJSPANMOTOR-RUN

Zondag 28 mei

Vanaf 7.30 uur ontbijtbuffet Van 10.00u t/m 11.00u uur gaat ons verzamelpunt open voor ontvangst deelnemers aan de Toertocht “Rijden voor Geluk” Graag verzoeken wij iedere deelnemer zich aan te melden bij de organisatie in de kantine. 11.30 uur Openingsspeech. 12.00 uur Start Toertocht Bij terugkomst: frietwagen drankwagen is er Live Muziek. Gedoneerd geld overhandigen aan de Wens Ambulance. Vanaf 20.00 t/m 0.00 uur in de kantine een feestavond uiteraard met livemuziek hapjes en drankjes.

Maandag 29 mei

Ontbijtbuffet en afscheid nemen.
Inschrijven

Uitgebreid programma:

Om 12.00 uur gaat onze tuin open, U kunt zicht bij aankomst melden bij Bonita Schippers zij verwijst U door naar uw overnachtingplaats.

Geef dan meteen even aan Bonita door  of u mee wilt doen aan het avond eten en met hoeveel personen.

Vanaf 20.00 uur t/m 24.00 uur is er muziek met hapjes en drankjes (wel voor eigen rekening) in de kantine uiteraard deze keer voor een normaal prijsje.

Vanaf 7.30 uur staat er een ontbijtbuffet voor ons klaar in de kantine( hiervoor moet u zich wel even opgeven bij Bonita)

Programma Braderie Zaterdag 27 mei 2023

Van 10.00 uur t/m 17.00 uur.

 We hebben dit jaar plaats voor 70 kraampjes met uitsluitend nieuwe  spullen.

Drank & Eten gelegenheden

Kinderkermis draaimolens, Springkussens, Schminken, Boogschieten.

Kinderen kunnen op de foto met Minnie, Mickey Mouse en de Furry`s.

14.00 t/m 16.30 uur TRIKE-ZIJSPANMOTOR-RUN.

Vanaf onze locatie de Haaksbergsche Schutterij kunnen mensen met een beperking, kinderen, ouders achterop een trike of in een zijspan motor als een soort van treintje een rondje van 5 km door het Centrum van Haaksbergen meerijden enzo weer terug naar de Schutterij.

Er worden deze middag meerdere ronden gereden.

Vervolgens is het wederom mogelijk vanaf 18.00  uur  heerlijk te eten in de kantine,  bij mooi weer een BBQ in de tuin ( wel  graag weer opgeven bij Bonita). Vervolgens gaan wij om 19.30 uur live op onze Facebook site en onder toeziend oog van het bestuur van de Wens Ambulance de spaarpotten openen.

De ondernemer met het hoogste bedrag in de spaarpot wint een leuke prijs. 

Vervolgens zal er tot 24.00 uur muziek in de kantine zijn met hapjes en drankjes (wel voor eigen rekening)

Vanaf 7.30 uur staat er weer een heerlijk ontbijtbuffet voor ons klaar (opgave bij Bonita) 

Van 10.00 uur t/m 11.00 uur gaat ons verzamelpunt open voor ontvangst deelnemers aan de Toertocht “Rijden voor Geluk”

11.30 uur Openingsspeech.

12.00 uur Start Toertocht  Wederom 8 Ambulances.

Er word een prachtige route gereden langs eeuwen oude boerderijen door dorpjes en langs mooie bezienswaardigheden.

Bij terugkomst staat er een grote frietwagen ,drankwagen en is er live muziek.

Teven gaan wij op het podium het totaal ingezamelde bedrag in de vorm van een  cheque aan het bestuur van de Wens Ambulance overhandigen.

Vervolgens is er vanaf 20.00 t/m 0.00 uur in de kantine een afsluitingsfeestavond uiteraard met livemuziek hapjes en drankjes.

Vanaf 9.00 uur staat er wederom een heerlijk ontbijtbuffet voor ons klaar.

Na het ontbijt gaan we afscheid van u nemen en wensen U een goede terugreis.

LET WEL OP !!!  

Deelname is GRATIS maar het is wel  verplicht om u in te schrijven.

Ook als u alleen op zondag 28 mei 2023 aan de toertocht wilt deelnemen.

Vul daarvoor hierop onze site het deelname formulier in. 

Alvast bedankt voor uw medewerking en hopelijk zien wij jullie in het Pinksterweekend bij “Rijden voor Geluk” Wens Ambulance Oost-Nederland.

Samen maken we er met u weer een top weekend van.

Start lokatie:

Haaksbergsche Schutterij

Scholtenhagenweg 40b
7481VP Haaksbergen
Website: https://www.schutterij.nl/

Route Rijden voor Geluk Toertocht zondag 28 mei 2023

We stellen ons op om 12.00 uur bij de Haaksbergsche Schutterij aan de Scholtenhagenweg 40 b ,7481 VP Haaksbergen. 

We rijden de Scholtenhagenweg op steken het kruispunt over de Eibergsestraat in vervolgens slaan we linksaf de Lansinkstraat  in bij de rotonde rijden we de Goorsestraat in vervolgens rijden we door tot aan de rotonde waar we rechtsaf slaan de Hengelosestraat in vervolgens slaan we rechtsaf de Wiedenbroeksingel op vervolgens slaan we linksaf de Geukerdijk in vervolgens slaan we linksaf de Hazenweg in en slaan direct weer rechtsaf de Geukerdijk in deze loopt over in de Welenmasweg vervolgens slaan we rechtsaf de Oude Deldenerweg op dan slaan we linksaf de Zoutindustrieweg in deze loopt over in de Weleweg en zo komen wij in Boekelo. 

Tegen +/- 12.30 uur komen wij vanaf de Weleweg aan te komen in Boekelo, waar wij de Boekelosestraat in rijden die vervolgens overgaat in de Beckumerstraat we rijden hier dwars door het Dorp Boekelo vervolgens loopt de Beckumerstraat over in de Eetgerinksweg  richting Beckum. 

KIJKERS UIT BECKUM, 

We verwachten om +/_ 12.45 uur aan te komen in Beckum. 

We komen vanaf de Eetgerinksweg slaan rechtsaf de Wolfkaterweg in rijden door tot aan de rotonde waar wij de Haaksbergerstraat op rijden vervolgens loopt deze over in de Hengelosestraat vervolgens slaan we bij de rotonde rechtsaf de Noordsingel op Haaksbergen in. 

We verwachten om +/- 13.00 uur door Sint Isidorushoeve te rijden. 

Vervolgens gaat de stoet richting Hengevelde. 

We verwachten om +/- 13.05 door Hengevelde te rijden. 

Vanaf de Goorsestraat slaan we linksaf de Diepenheimsestraat in die loopt over in de Hengevelderweg deze loopt over in de Markveldseweg vervolgens de Watermolenweg tot aan Diepenheim waar we linksaf slaan de Needseweg op die weer overloopt in de Diepenheimseweg vervolgens slaan we rechtsaf de Markveldsedijk op vervolgens slaan we linksaf de Reurinkweg op vervolgens slaan we linksaf de Elsmansdijk op steken bij het kruispunt recht over de G.L.Rutgersweg in naar Noordijk. 

We verwachten +/- om 13.30 uur door Noordijk te rijden. 

Vanaf de Elsmansdijk komen we door Noordijk en rijden we richting Neede. 

We verwachten +/_ om 13.35 vanaf de Borculoseweg Neede binnen te rijden vervolgens slaan we rechtsaf de Merelstraat in slaan linksaf de Stationweg in steken de rotonde over de Eibergseweg in die overloopt in de Needseweg vervolgens slaan we rechtsaf de Haakbergseweg op waar we rechtsaf slaan de Grotestraat in.

We verwachten +/_ om 14.00 uur vanaf de Grotestraat het centrum van Eibergen binnen te rijden vervolgen slaan we linksaf de Laagte in die overloopt in de Kerkstraat ,bij de rotonde slaan we de Nieuwstraat in steken het kruispunt over de Kruiskamplaan in vervolgens slaan we bij het verkeerslicht linksaf de Haaksbergseweg op die na het verkeerslicht overloopt in de Eibergsestraat vervolgens slaan we rechtsaf de Aatinksweg in deze loopt over in de Scholtenhagenweg alwaar wij om +/_ 14.30 uur terug  zijn bij de Haaksbergsche Schutterij.  

LET OP!!!  Als alles volgens schema verloopt moeten de tijden kloppen, maar er kan uiteraard altijd een vertraging opgelopen worden. 

Trike-Zijspanmotor-Run Zaterdag 27 mei 2023

Zaterdag start om 14.00 uur t/m  16.30 uur de TRIKE-ZIJSPANMOTOR-RUN, mensen met een beperking, kinderen eventueel met ouder kunnen achterop een super stoere Trike of in een Zijspanmotor meerijden een rondje door het Centrum van Haaksbergen. Er worden meerdere rondes gereden.

 

Kom ook kijken op onze facebook-pagina voor nog meer actuele informatie!